Monday, February 6, 2012

APA BEZA UTAMA NEGARA BERKEBAJIKAN PAS vs Negara Kebajikan BN?

Beza utama negara BERKEBAJIKAN PAS dan Negara 'Kebajikan' BN ialah Pemimpin yang akan mengepalai Negara BERKEBAJIKAN PAS ialah pemimpin yang berakhlaq, tidak rasuah, telus, tidak membina kekayaan untuk diri sendiri dan kroni.

PAS telah buktikan bagaimana pemimpin mereka di Kelantan dan Kedah tidak terpalit dengan rasuah, telus dan tidak membina kekayaan dan sebagainya. Berbeza dengan pemimpin BN yang ramai didapati bersalah mengamalkan rasuah antaranya bekas Menteri Besar Selangor, Khir Toyo, bekas Menteri Besar Negeri Sembilan, Isa Samad, Ketua Menteri Melaka, Ali Rustam dan lain-lain pemimpin yang sedang dihadapkan ke mahkamah seperti Ling Liong Sik, Chan Kong Choy dan pemimpin paling berakhlaq Chua Soi Lek.

Ini buktikan yang terpampang didepan mata sifat pemimpin Negara BERKEBAJIKAN PAS dan Negara 'Kebajikan' BN. Takkan tak dapat bezakan ....................ayuh bangkit rakyat Malaysia kita angkat pemimpin yang bersih dan kita bina Negara BERKEBAJIKAN. - Mutaligat

Pertandingan Buka Bra, Apa Matlamat & Muslihat


Pertandinagn buka bra atau baju dalam wanita diadakan di China. Agak-agak apa faedah, matlamat atau muslihat diadakan?? Bolehkah berjangkit ke negara umat Islam atau negara ini?(IH)