Friday, August 3, 2012

Dato' Seri Nizar berkunjung di Bazar Ramadan dan Taraweh Di Pasir PanjangDato' Seri Mohd Nizar ADUN Pasir Panjang bertemu dengan Yang Berhormat Dato'Seri Kong Cho Ha Menteri Pengangkutan Jalan /Ahli Parlimen Lumut di Bazar Ramadhan Seri Manjung.
Hadir di Majlis berbuka puasa Pas Kawasan Lumut
Memberi Ucapan di Markas Pas Pasir Panjang selepas Solat Taraweh.

Ahli Pas Lumut yang hadir dalam Program Taraweh di Markas Pas Pasir Panjang.
27 Julai 2012 Adun Pasir Panjang berada di kawasan Dun nya di Pasir Panjang untuk bertemu rakyat. Bermula dengan membuat lawatan ke Bazar Ramadhan di Stadium Majlis Perbandaran Manjung, dikuti dengan Majlis berbuka puasa di Markas Pasir Panjang, solat maghrib, solat Isya', taraweh, dan menyampaikan ucapan kepada para petugas MTD.
Dalam lawatan singkatnya ke Bazar Ramadhan, beliau menemui pelbagai lapisan masyarakat yang mengunjungi bazar tersebut untuk membeli makanan sebagai persiapan berbuka puasa.Para peniaga sangat teruja dengan kehadiran Yang Berhormat Dato' Seri Nizar kegerai mereka. Ada di kalangan para peniaga menghadiahkan Dato' Seri Nizar dengan pelbagai juadah untuk dimakan sewaktu berbuka. Secara kebetulan di Bazar ramadhan itu juga Dato' Seri Nizar bertemu dengan YB Dato' Seri Kong Cho Ha, Ahli Parlimen Lumut yang juga sedang berkunjung ke gerai-gerai di sana. Mereka sempat berbual-bual dan bertanya khabar. Walaupun berlainan politik namun mereka sempat menunjukkan suasana yang baik di mata rakyat.
Di Markas Pasir Panjang Dato' Seri Nizar hadir ke majlis berbuka puasa anjuran Majlis Tindakan DUN Pasir Panjang yang merupakan kawasan yang ditandinginya. Beliau telah bersama-sama menunaikan solat taraweh dan menyampaikan ucapan di majlis tersebut.

No comments:

Post a Comment