Sunday, April 20, 2014

Mahathir Kutty Antara Penyebab Kenapa Mendiang Karpal Singh Tolak HududJikalau sudah Bekas Ulul Amri Umno yang pernah DIGELAR oleh Ahli Umno sebagai KHALIFAH ALAF BARU satu ketika dulu pun TIDAK YAKIN dengan Hukum Hudud dan Qias yang akan DIBENTANGKAN oleh Kerajaan Negeri Kelantan di Dewan Rakyat KONON nya atas Dasar KEADILAN apa kan lagi Mendiang Karpal Singh beb.

TERANG lagi BERSULUH bila Bekas Ulul Amri Umno yang bernama Mahathir KUTTY A/L Iskandar KUTTY Mempersoalkan KEADILAN dalam Perlaksanaan Hudud dan Qias tersebut. Dengan kata-kata BODOH serta BAHALUL yang keluar dari MULUT LONGKANG Mahathir Kutty yangjuga Konsisten berkenaan Hudud sejak AZALI.

Kata beliau "Dalam nak POTONG TANGAN pun kita KENA FIKIR, Negara kita ini mempunyai Penduduk Beragama Islam dan Bukan Islam kalau kita Potong Tangan Orang Islam tapi kalau Orang Bukan Islam MENCURI dia cuma dapat 12 Bulan JAIL, lama-lama Orang Islam TAK ADA TANGAN, jadi ADIL ke atau pun TIDAK, kalau TAK ADIL itu TAK BOLEH DILAKSANAKAN".

Satu Kenyataan yang Tiada Beza dengan Kenyataan Mendiang Karpal Singh, jikalau Kenyataan tersebut diucapakan oleh Mendiang Karpal Singh ianya adalah sesuatu yang WAJAR kerana Mendiang bukan nya Beragama Islam walaupun bagi gua ianya adalah KEBODOHAN POLITIK, tetapi apalah DO'A yang boleh diucapkan bila seorang Bekas Ulul Amri Umno ini.

Yang pernah Digelar sebagai Pemimpin Islam Alaf Baru sehingga ke kepada Kalifah Alaf Baru mengeluarkan Kenyataan tersebut. Mungkin dimasa DAHULU iaitu dizaman tiada INTERNET kenyatan seperti ini akan DINAFIKAN oleh Penchacai Angkat Najis Umno dengan mengatakan yang ianya sebagai FITNAH dari Pembangkang.

Dikatakan juga Kenyataan beliau seperti ini bukan lah Kenyataan yang hanya sekarang diucapkan berkaitan Hukum Hudud, tetapi Kenyataan ini sudah Diucapkan oleh Mahathir sejak dari Dulu lagi. Sampaikan dikatakan juga ada ucapan beliau kepada Orang Bukan Islam satu ketika dulu berbunyi "Kalau lu orang Sokong PAS nanti lu orang punya Lancau habis Kena Potong, Lu Orang Cina mau".

Jikalau Mendiang Karpal Singh Konsisten dengan Pendirian beliau berkaitan Hudud yang dikatakan sebagai MENENTANG, apa pula kurang nya dengan Kenyataan dari Mahathir ni beb. Tidak bolehkah dikatakan yang ucapan beliau juga sebagai Menentang Hudud, tak ada beza nya BAHKAN beliau lagi DASYAT dari Mendiang Karpal Singh yang bukan nya Beragama Islam. Video klik sini

No comments:

Post a Comment