Sunday, April 20, 2014

Penchacai Angkat Najis Umno Ajak Mandi Di Rumah Menteri Besar SelangorIni lah dia kalau sudah dikatakan BADAN SAJA DIHARAPKAN BESAR tetapi OTAK LETAK KAT KEPALA LUTUT beb, apasal MANGKUK AYUN tu cakap JOM MANDI kat Komplek Perdana Menteri di Putrajaya yang juga tiada di buat CATUAN AIR.

Atau jikalau nak lagi dekat Pergi aje Mandi di rumah Pengerusi SYABAS yang Bersebelahan dengan Bangunan TV3/4 iaitu Taman Tun Dr. Ismail (TTDI)... tak kan Mazidul ni tak tahu beb, atau Mazidul buat-buat tak tahu...kah kah kah!.

Oiiii Mazidul Akmal Sidik... kalau ya pun menjadi Penchacai Angkat Najis Umno biar lah nampak CERDIK sikit beb, jangan ditunjukkan sangat KEBODOHAN yang dikatakan oleh Tun Mahathir Penyokong Kuat Kassim Anti Hadis dan PENENTANG KUAT kepada Hukum Hudud bahawa "Sudah berpuluh Tahun Yang Cerdik Pandai Tak Masuk Umno" atau dalam BAHASA BERBUDI BAHASA nya ialah "Hanya Yang Bebal Melantun-Lantun Macam Getah Skrub Sahaja Yang Masuk Umno"... kah kah kah!.

Kadang-Kadang gua PELIK jugak beb, asalkan menjadi Sebahagian dari Umno And The Gang walau bagaimana Cerdik sekali pun akhir Cerita nya mesti nampak Kebodohan cuma antara Lambat dengan Cepat aje. Apa pasal ya beb ???... Tak kan BADI kepada Pepatah Melayu yang berbunyi BODOH MACAM UMNO sudah betul-betul SEBATI atau BERPISAH TIADA beb, wahhhh... kalau itu macam sudah dikira BAHAYA kerana yang Cerdik Pandai akan jadi Bodoh bila bersama Umno... kah kah kah!.

Macam ini lah Mazidul Penchacai Angkat Najis Umno... apa kata dalam masa Catuan Air ni kesemua Ahli Umno dari AKAR UMBI sampai ke Pemimpin BERKORBAN dengan MENADAH Kencing lu orang Setiap Hari, Ahli Umno dikatakan sebanyak 3 Juta Lebih... jangan kira yang Lebih tersebut ambil aje jumlah 3 Juta cukup. Jikalau seorang Kencing sehari 1 Liter kalau 3 Juta yang Kencing sudah ada 3 Juta Liter dalam sehari, kalau dari sekarang sampai 5 Mei 2014 seperti AMARAN dari Noh Omar...

...sebelum Demonstrasi Besar-Besaran dibuat oleh Umno Selangor, lebih kurang 15 Hari sudah ada 3 Juta Liter x 15 Hari bersamaan dengan 45 Juta Liter Air Kencing dapat dikumpulkan... satu Jumlah yang cukup banyak beb... jadi gua cadangkan Air Kencing yang 45 Juta Liter tu lah lu orang Hantar kepada Ahli Umno yang ada kat Negeri Selangor untuk dia orang gunakan selepas 5 Mei jika Kerajaan Negeri Selangor masih membuat Catuan Air. Apa macam Mazidul ok tak IDEA gua... kah kah kah!. sumber klik sini

hemmmmm..... lu orang pernah jumpa tak dengan mazidul ni beb, punya lah gedebak badan beliau dengan tinggi nya sekali, tetapi sayang menjadi penchacai angkat najis umno... kah kah kah... A B U."

No comments:

Post a Comment